Om oss

Över 75 år har gått sedan Jeppssons startades. Över sju decenniers samlade erfarenheter av bilar och kundservice är dock i sig inte någon garanti för fortsatta framgångar. Som vi ser det är erfarenheter till för att bygga vidare på.
Enda möjligheten att fortleva som serviceföretag är att vi idag och imorgon uppfyller våra kunders krav. Därför jobbar vi hela tiden på att bli lite bättre – ett tufft, målmedvetet arbete. Personalen hos oss, både i verkstäderna och försäljarna, kännetecknas av sin ofta mycket långa erfarenhet. Vi vet att lyckade bilaffärer bygger på förtroende och vi gör allt vi kan för att leva upp till de berättigade krav som våra kunder ställer.
För oss är hållbarhet viktigt. Trots att vi arbetar med bilar och transporter, försöker vi hela tiden ha kvalitet och miljö i fokus. Därför är vi både ISO 14001 och 9001 certifierade.
Vi har ett komplett sortiment av personbilar och transportbilar som täcker de flestas behov.
Det är alltid nära till oss. Vi finns i Karlshamn, Karlskrona och Ronneby. Våra verkstäder är fullutrustade med den absolut senaste tekniken för att ta hand om våra kunders bilar.

H_inne_bubbla_HT14