Lediga tjänster

Information om behandlingen av personuppgifter när du söker jobb inom Jeppssonskoncernen. Läs mer >

 

Växel- och cafeteriapersonal

Det viktigaste på Jeppssons och Däckcentrum är våra kunder och vår personal.

I ”hjärtat” hos oss hittar du receptionen, med vår telefonväxel och cafeteria. Vi söker nu dig som ska ansvara för detta tillsammans med Fanny. Du arbetar i receptionen, som ansvarar för samtal till Jeppssons i Karlshamn och Ronneby. Du är också vårt ansikte utåt och tar hand om alla kunder som kommer in till oss i Karlshamn.

Dessutom har vi en cafeteria som är välbesökt. Vi serverar kaffe, mackor och lite annat smått och gott. På morgonen och förmiddagen är det mycket att göra medan eftermiddagarna lite lugnare.

Tjänsten är på 70 %, måndag till fredag, 7- 13.

Vi söker dig som är glad och pigg, är van att ta ansvar och ha roligt på jobbet. Du ska ta egna initiativ tillsammans med din kollega och se till att kunder alltid kommer i första hand. Vi ser gärna att du är ordningsam och strukturerad, då arbetet är väldigt varierat och flera saker händer samtidigt. Service och glädje är några av dina kärnvärden, samtidigt som noggrannhet och engagemang är viktigt.

Du har förmodligen någon form av erfarenhet från service, eller receptionsarbete.

Skicka din ansökan till:

Anna Lindqvist, anna.lindqvist@jeppssons.se

 

 

Utveckla vår skadeverkstad i Ronneby – vi söker fyra personer!

Under de senaste åren har vi utvecklat och förändrat vårt sätt att arbeta på vår skadeverkstad. Eftersom bilförsäljningen har varit väldigt bra de senaste åren har vi mycket att göra på vår verkstad och behöver hela tiden bli lite bättre.

Pga vårt förnyade arbetssätt och en del avgångar söker vi nu följande tjänster för omgående anställning. Vi är i dagsläget 7 mekaniker och tre administratörer. Tanken är att du ska komplettera teamet. Vi har god sammanhållning och ordning och reda i vår verkstad. Du som söker arbete hos oss ska vara social, uppskatta att arbeta i ett lag där vi ställer upp för varandra. Att ha roligt på jobbet är viktigt, liksom ordning och reda. Ett krav är att du har B-körkort.


Vi söker:

 

En Skadevärderare/kalkylerare

Du upprättar kostnadskalkyler till försäkringsbolagen, hanterar garantifrågor och fakturerar. Ibland kommer du att få stötta vår kundmottagare och ta emot kunder som ska in med sin bil på verkstaden.
Som person är du noggrann och engagerad. Du är också en lagspelare och serviceinriktad med ett eget driv.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Datavana i Cabas, Automaster, Etka och Elsa är en merit. Körkort klass B.

Skicka din ansökan till:

Tomas Olsson, tomas.olsson@jeppssons.se
Vid frågor, kontakta Tomas på 0454 -388000.

 

Två Bilplåtslagare/skadetekniker

Du är utbildad skadetekniker och/eller har erfarenhet av yrket. Intresset för bilar är självklart, men också att vara noggrann och följa processer. Du har viss datavana och gillar att jobba i ett väl sammansvetsat lag. Krav är körkort klass B.

Tomas Olsson, tomas.olsson@jeppssons.se
Vid frågor, kontakta Tomas på 0454 -388000.