Lediga tjänster

 

 

Utveckla vår skadeverkstad i Ronneby – vi söker fyra personer!

Under de senaste åren har vi utvecklat och förändrat vårt sätt att arbeta på vår skadeverkstad. Eftersom bilförsäljningen har varit väldigt bra de senaste åren har vi mycket att göra på vår verkstad och behöver hela tiden bli lite bättre.

Pga vårt förnyade arbetssätt och en del avgångar söker vi nu följande tjänster för omgående anställning. Vi är i dagsläget 7 mekaniker och tre administratörer. Tanken är att du ska komplettera teamet. Vi har god sammanhållning och ordning och reda i vår verkstad. Du som söker arbete hos oss ska vara social, uppskatta att arbeta i ett lag där vi ställer upp för varandra. Att ha roligt på jobbet är viktigt, liksom ordning och reda. Ett krav är att du har B-körkort.


Vi söker:

 

En Skadevärderare/kalkylerare

Du upprättar kostnadskalkyler till försäkringsbolagen, hanterar garantifrågor och fakturerar. Ibland kommer du att få stötta vår kundmottagare och ta emot kunder som ska in med sin bil på verkstaden.
Som person är du noggrann och engagerad. Du är också en lagspelare och serviceinriktad med ett eget driv.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Datavana i Cabas, Automaster, Etka och Elsa är en merit. Körkort klass B.

Skicka din ansökan till:

Tomas Olsson, tomas.olsson@jeppssons.se
Vid frågor, kontakta Tomas på 0454 -388000.

 

En Kundmottagare

Din roll på skadeverkstaden är att ta emot kunder som kommer till verkstaden. Du är serviceinriktad och kundorienterad. Arbetsuppgifterna innebär att du tar emot och administrerar inkommande ärenden, bokar in tider, utför skadebesiktningar. Det är också du som ringer kunder, håller kontakt med försäkringsbolag samt utlämnar färdigreparerade bilar.
Du har stor socialkompetens och brinner för att tillgodose våra kunders behov. Datavana är viktigt, liksom att du uppskattar att vara spindeln i nätet, självklart är du bilintresserad. Körkort Klass B.

Skicka din ansökan till:

Tomas Olsson, tomas.olsson@jeppssons.se
Vid frågor, kontakta Tomas på 0454 -388000.

 

Två Bilplåtslagare/skadetekniker

Du är utbildad skadetekniker och/eller har erfarenhet av yrket. Intresset för bilar är självklart, men också att vara noggrann och följa processer. Du har viss datavana och gillar att jobba i ett väl sammansvetsat lag. Krav är körkort klass B.

Tomas Olsson, tomas.olsson@jeppssons.se
Vid frågor, kontakta Tomas på 0454 -388000.